Doeltreffend leidinggeven

Een notaris is ook ondernemer. Hij* runt naast zijn juridische werkzaamheden ook een onderneming; hij zorgt dat er voldoende werk binnenkomt en geeft leiding aan medewerkers.
Veel huidige notarissen zijn juridisch-technisch hoog opgeleid, maar niet noodzakelijkerwijs opgeleid als manager of leidinggevende, terwijl die vaardigheden wel degelijk aanwezig moeten zijn. De verschuiving van ambtenaar naar manager en leidinggevende maken een andere notaris nodig: een goede notaris moet net zoveel van mensen als van rechten weten.

Boeken voor leidinggevenden zijn er genoeg. Veel daarvan zijn theoretisch en bevatten kennis die logisch is. Leiding geven moet je echter vooral doen en ervaren. De Notariscoach geeft praktische handvatten en nieuwe inzichten. Wat zijn de belangrijkste succesfactoren? Hoe stuur je mensen aan? Hoe zorg je dat je team zich blijft ontwikkelen? Hoe bouw je aan relaties, betrokkenheid en competenties? Welke gesprekken ga je aan en hoe? Hoe ziet een HR gesprekscyclus eruit? Hoe ben je opgewassen tegen speciale situaties? En vooral: hoe blijf je reflecteren op je eigen rol? Want echt leiderschap is alleen mogelijk vanuit persoonlijke groei.

Wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

* Waar u ‘hij’ leest, mag u ook ‘zij’ lezen

Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je zoekopdracht in.